Συλλογές
Τίτλος Στατιστικός έλεγχος ποιότητας στην βιομηχανία των τροφίμων
Δημιουργός Τσάμη, Πηνελόπη
Συντελεστής Ψαράκης, Στυλιανός
Οικονομικό Πανεπιστήμο Αθηνών, Τμήμα Στατιστικής
Τύπος Text
Φυσική περιγραφή 83σ.
Γλώσσα el
Αναγνωριστικό http://www.pyxida.aueb.gr/index.php?op=view_object&object_id=8768
Περίληψη The thesis of this paper is to present the topic of statistical quality control in the food industry. A review of the history of statistical control is presented and it shows how important is the statistical quality control in the food industry.
Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιάσει το θέμα του στατιστικού ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία των τροφίμων. Παρουσιάζεται μια ανασκόπιση της ιστορίας του στατιστικού ελέγχου αλλά και πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του στη βιομηχανία αυτή. Χρησιμοποιόντας παραδείγματα αλλά και εφαρμογές ποιοτικού ελέγχου σε διάφορα τρόφιμα επισημαίνει την αναγκαιότητα εφαρμογής του.Τέλος καταλήγει σε συμπεράσματα για τα οφέλη αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης του.
Λέξη κλειδί Food industry
Στατιστικός έλεγχος ποιότητας
Στατιστικός έλεγχος
Food
Quality control
Τρόφιμα
Βιομηχανία τροφίμων
Statistical quality control
Διαθέσιμο από 2021-10-01 19:35:50
Ημερομηνία έκδοσης 09/27/2021
Ημερομηνία κατάθεσης 2021-10-01 19:35:50
Δικαιώματα χρήσης Free access
Άδεια χρήσης https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/