Καραμάνη, Μαρία2023-09-142025-03-262023-02-082023-09-14https://pyxida.aueb.gr/handle/123456789/907https://doi.org/10.26219/heal.aueb.8187Ο σκοπός της εργασίας είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης και προώθησης μικρών, οικογενειακών οινοποιείων, η μελέτη του μοντέλου διανομής, η εξέταση των προοπτικών της βιολογικής - οικολογικής οινοποίησης και της βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και η παροχή προτάσεων για τη βελτίωση των στρατηγικών προώθησης. Για την παρούσα εργασία χρησιμοποιήθηκε ως μελέτη περίπτωσης το Οινοποιείο Μονεμβασιάς Γιώργος Τσιμπίδης.The purpose of the work is to investigate the possibilities of development and promotion of small, family wineries, to study the distribution model, to examine the perspectives of biological - ecological development and sustainable development as well as to provide initiatives to improve promotion strategies.For this work, the Monemvasia Winery Giorgos Tsimpidis was used as a case study.85σ.CC BY: Attribution alone 4.0https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ΟινοποιείοΑνάλυση κλάδουΟικονομική ανάλυσηWineryIndustry analysisFinancial analysisΑνάλυση του κλάδου οινοποιίας στην ΕλλάδαAnalysis of the winemaking industry in GreeceTextΑντωνίου, Φάμπιο