ΠΥΞΙΔΑ Ιδρυματικό Αποθετήριο
και Ψηφιακή Βιβλιοθήκη
Συλλογές :

Τίτλος :Δημιουργικότητα και καινοτομία στις Ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων
Δημιουργός :Τσολάκη, Σαλώμη
Συντελεστής :Μουρδουκούτας, Παναγιώτης (Επιβλέπων καθηγητής)
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Επιβλέπων καθηγητής)
Εκδότης :Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τύπος :Text
Φυσική περιγραφή :102σ.
Γλώσσα :el
Περίληψη :Διπλωματική εργασία - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΒΑ)
Λέξη κλειδί :Καινοτομία
Διοίκηση επιχειρήσεων
Προϊόν διατροφής
Ελλάδα
Επιχείρηση
Ημερομηνία έκδοσης :08-2007

Αρχείο: 81939.pdf

Τύπος: application/pdf