PYXIDA Institutional Repository
and Digital Library
 Home
Collections :

Title :Στατιστικός έλεγχος ποιότητας στην βιομηχανία των τροφίμων
Creator :Τσάμη, Πηνελόπη
Contributor :Ψαράκης, Στυλιανός (Επιβλέπων καθηγητής)
Οικονομικό Πανεπιστήμο Αθηνών, Τμήμα Στατιστικής (Degree granting institution)
Type :Text
Extent :83σ.
Language :el
Identifier :http://www.pyxida.aueb.gr/index.php?op=view_object&object_id=8768
Abstract :Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιάσει το θέμα του στατιστικού ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία των τροφίμων. Παρουσιάζεται μια ανασκόπιση της ιστορίας του στατιστικού ελέγχου αλλά και πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του στη βιομηχανία αυτή. Χρησιμοποιόντας παραδείγματα αλλά και εφαρμογές ποιοτικού ελέγχου σε διάφορα τρόφιμα επισημαίνει την αναγκαιότητα εφαρμογής του.Τέλος καταλήγει σε συμπεράσματα για τα οφέλη αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης του.
The thesis of this paper is to present the topic of statistical quality control in the food industry. A review of the history of statistical control is presented and it shows how important is the statistical quality control in the food industry.
Subject :Στατιστικός έλεγχος ποιότητας
Στατιστικός έλεγχος
Τρόφιμα
Βιομηχανία τροφίμων
Statistical quality control
Quality control
Food
Food industry
Date Available :2021-10-01 19:35:50
Date Issued :09/27/2021
Date Submitted :2021-10-01 19:35:50
Access Rights :Free access
Licence :

File: Tsami_2021.pdf

Type: application/pdf