Συλλογές : |
---|
Τίτλος : | Στατιστικός έλεγχος ποιότητας στην βιομηχανία των τροφίμων |
---|
Δημιουργός : | Τσάμη, Πηνελόπη |
---|
Συντελεστής : | Ψαράκης, Στυλιανός (Επιβλέπων καθηγητής) Οικονομικό Πανεπιστήμο Αθηνών, Τμήμα Στατιστικής (Degree granting institution) |
---|
Τύπος : | Text |
---|
Φυσική περιγραφή : | 83σ. |
---|
Γλώσσα : | el |
---|
Αναγνωριστικό : | http://www.pyxida.aueb.gr/index.php?op=view_object&object_id=8768 |
---|
Περίληψη : | Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιάσει το θέμα του στατιστικού ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία των τροφίμων. Παρουσιάζεται μια ανασκόπιση της ιστορίας του στατιστικού ελέγχου αλλά και πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του στη βιομηχανία αυτή. Χρησιμοποιόντας παραδείγματα αλλά και εφαρμογές ποιοτικού ελέγχου σε διάφορα τρόφιμα επισημαίνει την αναγκαιότητα εφαρμογής του.Τέλος καταλήγει σε συμπεράσματα για τα οφέλη αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης του. The thesis of this paper is to present the topic of statistical quality control in the food industry. A review of the history of statistical control is presented and it shows how important is the statistical quality control in the food industry. |
---|
Λέξη κλειδί : | Στατιστικός έλεγχος ποιότητας Στατιστικός έλεγχος Τρόφιμα Βιομηχανία τροφίμων Statistical quality control Quality control Food Food industry |
---|
Διαθέσιμο από : | 2021-10-01 19:35:50 |
---|
Ημερομηνία έκδοσης : | 09/27/2021 |
---|
Ημερομηνία κατάθεσης : | 2021-10-01 19:35:50 |
---|
Δικαιώματα χρήσης : | Free access |
---|
Άδεια χρήσης : |
---|